for at udvide
kategorilisten.
Med Konfektbogen er der virkelig dømt hygge og hjemmelavet konfekt! Bogen præsenterer et skønt eldorado af sødt og syndigt og rummer en masse grundopskrifter på forskelligt fyld som... Læs mere
Bliv sund med salater Mangler du ny inspiration til dine salater? Og vil du gerne holde igen med kalorierne? Så er der masser af hjælp at hente i den nye kogebog fra kokken og tv-værten... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Hvad er det med chokolade? Et produkt, der ofte bliver forbundet med ord som glæde, kærlighed og lyst, og et produkt, der til alle tider har været elsket. Denne delikatesse... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
The art of Sourdough, from flour to crumb: master the ancient craft of sourdough and explore timeless baking recipes with a modern twist.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A revolutionary baking book that establishes the future of pastry
I Danmark er vi vant til, at hygge er forbundet med at spise – ikke mindst kage. Men hvad sker der, når man er intolerant eller har allergi over for mælkeprodukter og gluten? Desværre... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Discover the vast and varied Polish baking tradition, old and new, Jewish and diasporic, in this authoritative collection of 120+ recipes from James Beard Award finalist Laurel Kratochvila.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Timeless baking companion by Ottolenghi pastry chef and food columnist, including 100 favourite tried-and-tested bakes as well as insight into why baking brings us joy.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Unbelievably delicious dressings, chilli sauces, sambals and flavour bombs, as well as all the dishes to dollop them on and baste them in, from star chef and James Beard award-winner.