for at udvide
kategorilisten.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Grundbog i fremstilling af cider og most.Søren Lyshøj er tegner, biavler og brygger. Han har brygget mjød i de sidste 20 år; først hjemme på køkkenbordet, siden i større... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution! Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Savner du en enkel måde til at få mere energi i dit liv? Til at forbedre dit helbred, tabe dig og generelt føle dig bedre tilpas? Så er “Energifyldte Juicer og Smoothies”... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Lær at lave Whiskey Sour, Tom Collins og mange andre kendte cocktail-klassikere.Med Bartenderens Grundbog får du både tips til udstyr og ingredienser... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Hvis du ønsker ekstraordinære og unikke vinoplevelser, kan det betale sig at vende blikket væk fra de traditionelle og oplagte vinvalg og i stedet vælge vine, der er lavet... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Regarding Cocktails is the only book from the late Sasha Petraske, the legendary bartender who changed cocktail culture with his speakeasy-style bar Milk & Honey
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A Kitchen Confidential for the wine industry, this is a sharp and entertaining look inside the secret world of sommeliers.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Vildt bryg indeholder tips, tricks og ølopskrifter fra en af Storbritanniens bedste bryggere. Jaega Wise nøjes ikke med at forklare, hvordan man laver øl, men viser også, hvordan man får mest... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A revised edition of the bestselling The Beer Bible (121,000 copies in print), with 25% new material reflecting new beers from commercial breweries and craft brewers. Plus: the history of brewing, how to read a Belgian beer label, and what to look for in tasting any kind of brew.