for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Velkommen til en verden, hvor mad og vin er mere end bare næring - det er kultur, passion og nydelse. Uanset om du er ny i køkkenet eller en garvet hjemmekok, vil du her finde bøger, der tænder din madglæde og udvider din gastronomiske horisont.
Er du til klassisk madlavning, moderne gastronomi eller noget midt imellem? Her finder du kogebøger med opskrifter på både traditionelle retter og spændende retter fra hele verden. Prøv kræfter med det italienske køkken, asiatisk street food eller vegetariske måltider fyldt med smag.
Bagelyst? Der er masser af inspiration at hente i bøger, der guider dig gennem kunsten at bage alt fra sprøde surdejsbrød og knasende rugbrød til søde sager som kager, tærter og småkager.
Vinens verden er også godt repræsenteret her. Du kan finde bøger, der hjælper dig med at forstå druesorter, dyrkningsområder og smagssammensætninger, så du bedre kan nyde - eller måske endda begynde at samle på - kvalitetsvine.
For dem, der lever med særlige behov, er der også bøger om kost og sundhed, med fokus på alt fra glutenfri opskrifter til antiinflammatorisk kost og plantebaseret ernæring.
Mange bøger kombinerer mad og livsstil med personlige fortællinger og rejser - perfekte til dig, der søger inspiration udover det sædvanlige.
Uanset om du drømmer om nemme hverdagsretter til familien, gourmetmenuer til dine gæster eller blot en god kop kaffe med hjemmebag til - så begynder din næste smagsoplevelse her. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i det store udvalg. Bon appétit!
Bemærk: Kan leveres før jul.
UDEN KOMPROMIS – Mit napolitanske landkøkken er en lille kogebog med nogle af Antonio Sticchis bedste opskrifter fra det napolitanske køkken, som er hans store... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fjerde bog på dansk fra bestsellerforfatteren Sabrina Ghayour gør det endnu nemmere at få mere smag i dine mellemøstlige retter. Ghayour har sammensat over 100 nye opskrifter i Fuld af... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En vellavet salat er det perfekte måltid. Smagfuld og mættende. Næringsrig og styrkende. I Salater med smag finder du 60 skønne opskrifter til alle lejligheder: hovedretssalater og... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Mange har de seneste år fået øjnene op for kvaliteten ved fermenterede grøntsager som kimchi og surkål. Men hvordan serverer man grøntsagerne, hvis man ikke bare vil have dem på... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
I Danmark har vi en madtradition med at planlægge vores måltider omkring kødet. Når vi af forskellige personlige årsager enten ønsker at skære ned eller helt fjerne... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
"I Hverdagsaftensmad har Julie Bruun og Christina Emborg samlet alle deres bedste aftensmadsretter for hele familien. Her er sprøde salater, gode gryderetter, nemme sandwich og wraps,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
HELEN OG HOLMS FAMILIEMAD er en bog med fokus på, hvordan man inddrager børnene, når der skal laves mad til hele familien. Bogens opskrifter er designet med tanke på barnets... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Gulerødder er noget af det sundeste, vi overhovedet kan spise. Alle køber dem, alle har dem i køleskabet, men vi bruger dem typisk kun til de samme tre-fire forskellige retter.... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kåret til 'Danmarks bedste madpakkebog' af verdens største kogebogskomité: Gourmand World Cookbook Awards. Hvis du går op i at lave gode madpakker, og har brug for frisk... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
KOM NEMT I GANG MED GLUTENFRI MAD! Mange forbinder glutenfri kost med en diæt støvsuget for alt, der hedder lyst brød og pasta, men nu viser Nemt glutenfrit dig, hvor let det er at... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Jens Slagter er søn af landslagteren i Fjenneslev og indehaver af den sidste slagterforretning i det gamle København. Gennem mange år har den været 100 %... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Havnær er nærhed og nærvær for hinanden. Nær havet. Midt i Aarhus. Restaurant Havnær er skabt af Anne og Daniel, to vestjyder, der rykkede fra Glyngøre til Aarhus. Kom med, når køkkenchef... Læs mere