for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Velkommen til en verden, hvor mad og vin er mere end bare næring - det er kultur, passion og nydelse. Uanset om du er ny i køkkenet eller en garvet hjemmekok, vil du her finde bøger, der tænder din madglæde og udvider din gastronomiske horisont.
Er du til klassisk madlavning, moderne gastronomi eller noget midt imellem? Her finder du kogebøger med opskrifter på både traditionelle retter og spændende retter fra hele verden. Prøv kræfter med det italienske køkken, asiatisk street food eller vegetariske måltider fyldt med smag.
Bagelyst? Der er masser af inspiration at hente i bøger, der guider dig gennem kunsten at bage alt fra sprøde surdejsbrød og knasende rugbrød til søde sager som kager, tærter og småkager.
Vinens verden er også godt repræsenteret her. Du kan finde bøger, der hjælper dig med at forstå druesorter, dyrkningsområder og smagssammensætninger, så du bedre kan nyde - eller måske endda begynde at samle på - kvalitetsvine.
For dem, der lever med særlige behov, er der også bøger om kost og sundhed, med fokus på alt fra glutenfri opskrifter til antiinflammatorisk kost og plantebaseret ernæring.
Mange bøger kombinerer mad og livsstil med personlige fortællinger og rejser - perfekte til dig, der søger inspiration udover det sædvanlige.
Uanset om du drømmer om nemme hverdagsretter til familien, gourmetmenuer til dine gæster eller blot en god kop kaffe med hjemmebag til - så begynder din næste smagsoplevelse her. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i det store udvalg. Bon appétit!
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kan man servere løg med vafler og æbleskiver? Lave dumplings med svampe eller pesto med grønkål? Hvad med fritter af skorzonerrødder? Det kan man i dén grad, og grønt har aldrig... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Selvom Louise Johansson har arbejdet som kok på toprestauranter, så banker hendes hjerte først og fremmest for den virkelig veltilberedte hverdagsmad, der bliver lavet hjemme i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt!... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Historien om Ruths Hotel startede for mere end 100 år siden og er på mange måder en fortælling om Skagen selv. I dag byder det idylliske badehotel traditionen tro sine gæster... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
I denne indbydende bog præsenterer finske Viola Minerva Virtamo dig for smukke og velsmagende nordiske sæsonretter med et moderne tvist, og lækkerierne kan nydes både til hverdag og til... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
NY DANSK SPIRITUS – Håndværk, traditioner & nybrud er både en grundbog i spiritus og et portræt af udvalgte førende danske destillerier. Jens Niklasson viser vej gennem en verden... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Jim Lyngvild tager dig i hånden igennem hele processen omkring et ægte vikingemåltid. Lige fra båloptænding til flåning af kaniner og mjødbrygning. I denne sprællevende kogebog hylder... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Fra oktober måneds begyndelse er butikkerne fyldt med spindelvæv og gravsten, ved hoveddøre og havegange lyser sirligt udskårne græskar natten op, og om aftenen den 31. oktober vækkes... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne bog er lavet til alle jer, der elsker cheesecakes, og som måske aldrig selv har fået helt styr på, hvordan de laves. Den er også til jer, der kunne tænke jer at lære at lave... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Svampe er den perfekte råvare, uanset om du finder dem i grøntsagsafdelingen eller i skoven. De kan friteres knasende sprøde, grilles på spyd og ristes i ovnen. De kan indgå i umamifyldte... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
En samtalebog med Michel Michaud krydret med opskrifter, anekdoter og erfaringer fra 50 års tjeneste i gastronomiens verden. Vi møder Michel Michaud i barndommens... Læs mere