Concepts in Cereal Chemistry (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Finlay (Kansas State University MacRitchie

Concepts in Cereal Chemistry

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Explores methods for improving quality in breeding and the health benefits of food.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Finlay (Kansas State University MacRitchie
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 25-05-2010
Første udgivelsesår 2010
Illustrationer 18 Tables, black and white; 72 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 198
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 198 pages, 18 Tables, black and white; 72 Illustrations, black and white
Mål 235 x 156 x 13
ISBN-13 / EAN-13 9781439835821