Bemærk: Kan leveres før jul.
Forventes på lager: 07-11-2025
Safi har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk mad og madkultur. I dette indiske madeventyr tager han os med på en rejse til nogle af de steder i Indien, der er kendt for deres madkultur. Fra Dehlis gadekøkken og den klassiske butter chicken til det royale køkken i Rajasthan, der byder på nogle af Indiens bedste vegetarretter. Rejsen fortsætter til Lucknow i Nord, som minder Safi om hans barndomskøkken med traditionelle kødretter og kebab-specialiteter, og videre ned til Syd, der er kendt for retter med fisk, kokos og banan.
Opskrifterne i bogen er tilpasset, så de kan laves med råvarer, der fås i Danmark og gjort tilgængelige, så de passer ind i et hverdagskøkken.
| Forlag | Lindhardt og Ringhof |
| Forfatter | Enayatullah Safi |
| Type | Bog |
| Format | Indbundet |
| Sprog | Dansk |
| Udgave | 1. (07-11-2025) |
| Oplag | 1. (07-11-2025) |
| Første udgivelsesår | 2025 |
| Sideantal | 244 |
| Indbinding | Indbundet |
| Mål og vægt | B: 210mm, H: 282mm, D: 30mm, Vægt: 1002g |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788727224572 |