Edible Structures: The Basic Science of What We Eat (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Jos Miguel Aguilera

Edible Structures: The Basic Science of What We Eat

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Jos Miguel Aguilera

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

.".. an authorized translation of a book published in Spanish by Ediciones Universidad Catolica de Chile, Santiago, Chile, under the title Ingenieria gastronomica, 2011"--Title page verso.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Jos Miguel Aguilera
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 18-10-2012
Første udgivelsesår 2012
Illustrationer 9 Tables, black and white; 58 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 462
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 462 pages, 9 Tables, black and white; 58 Illustrations, black and white
Mål 227 x 155 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9781439898901