Food Hydrocolloids (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Martin Glicksman

Food Hydrocolloids

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Martin Glicksman

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

First Published in 1982, this three-volume set explores the value of hydrocolloids in food. Carefully compiled and filled with a vast repertoire of notes, diagrams, and references this book serves as a useful reference for dieticians and other practitioners in their respective fields.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Martin Glicksman
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-02-2021
Første udgivelsesår 2021
Serie Routledge Revivals
Fagredaktør Martin Glicksman
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 228
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 228 pages
Mål 254 x 178
ISBN-13 / EAN-13 9780367258771