Food Nutrition, Science and Technology (Bog, Hardback, Engelsk) af Neelam Singh

Food Nutrition, Science and Technology

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Neelam Singh, I. S. Singh

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This book explores the nexus of science, technology and nutrition that shapes the way we produce, consume and experience food. It compiles the latest scientific information on food nutrition, science and technology for a better understanding of each division.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere Neelam Singh, I. S. Singh
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 09-08-2024
Første udgivelsesår 2024
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 554
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 554 pages
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9781032760612