Formålet med denne bog er at hædre Spæt Henriksen for hendes mangeårige indsats for reformpædagogikken og samtidig gøre status over samme.Dette... Læs mere
Udgivelsen består af to separate bind:Mad fra ord til bord - kogebøger i 400 år af Helle Brønnum Carlsen og Mad fra ord til bord - lærebøger i 100 år af Jette... Læs mere
Indhold:1. Indledning2. Folkeskolen og de naturvidenskabelige fag3. Teori om naturundervisning i skolen4. Fokus på praksis5. Praksis i klasseoffentligheden6. Status og nye veje frem
The title of this book refers to a research seminar held in Copenhagen in Oktober 1994. In... Læs mere
What can curriculum studies and pedagogy learn from sociology to-day? This was... Læs mere
Indhold:1. Forord2. Forudsætninger3. 90'ernes skole4. Tværfaglighedsdidaktik5. Læreres dannelse/uddannelse/videreuddannelse6. Konklusion og perspektiveringLitteraturlisteEfterskrift
Afhandlingen er først og fremmest orienteret mod arbejdsløses hverdagsliv og livshistorier med en særlig fokusering på lønarbejdets, husarbejdets,... Læs mere
Når individualitet er blevet et kulturideal, betyder det så, at individet frit og suverænt kan skabe sin egen kultur? Eller betyder det snarere, at... Læs mere
Indhold:1. Forord2. Indledning3. Kostundersøgelser4. Vaner5. Danskernes kostvaner6. Identitet, samfund og kostvaner7. Ændring af kostvaner8. Børns begreber9. Sundhedsbegreber10. Folkeskolen11. Sundhedsfag12. Afslutning og perspektivering13. Referencer
Denne bog er tænkt som en HJÆLP i flere henseender. Derfor består den af tre hovedafsnit.Det første rummer indholdsfortegnelser... Læs mere
Denne bog er den anden, vi udgiver til brug for arbejdet i det danske netværk af... Læs mere
Projektet ´Den Sundhedsfremmende Skole´, der løber over tre år, har til formål at udvikle et... Læs mere