Fundamentals of Cheese Science (Bog, Hardback, Engelsk) af Patrick F. Fox

Fundamentals of Cheese Science

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Patrick F. Fox, Timothy P. Guinee, Timothy M. Cogan, Paul L. H. McSweeney



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere Patrick F. Fox, Timothy P. Guinee, Timothy M. Cogan, Paul L. H. McSweeney
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Second Edition 2017
Udgivelsesdato 23-08-2016
Første udgivelsesår 2016
Illustrationer 78 Illustrations, color; 193 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 799
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 799 pages, 78 Illustrations, color; 193 Illustrations, black and white
Mål 166 x 241 x 50
ISBN-13 / EAN-13 9781489976796