Handbook of Food Processing Equipment (Bog, Hardback, Engelsk) af George Saravacos

Handbook of Food Processing Equipment

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: George Saravacos, Athanasios E. Kostaropoulos



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer International Publishing AG
Forfattere George Saravacos, Athanasios E. Kostaropoulos
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave Second Edition 2016
Udgivelsesdato 08-01-2016
Første udgivelsesår 2016
Serie Food Engineering Series
Illustrationer 2 Illustrations, color; 345 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 775
Indbinding Hardback
Forlag Springer International Publishing AG
Sideoplysninger 775 pages, 2 Illustrations, color; 345 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783319250182