Ice Cream (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af H. Douglas Goff

Ice Cream

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: H Douglas Goff, Richard W Hartel



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Ice Cream, 7th Edition focuses on the science and technology of frozen dessert production and quality. It explores the entire scope of the ice cream and frozen dessert industry, from the chemical, physical, engineering and biological principles of the production process to the distribution of the finished product.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfattere H Douglas Goff, Richard W Hartel
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Seventh Edition 2013
Udgivelsesdato 08-02-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer XIV, 462 p.
Originalsprog United States
Sideantal 462
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 462 pages, XIV, 462 p.
Mål 157 x 262 x 30
ISBN-13 / EAN-13 9781489986634