Introducing Food Science (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Robert L. (University of Georgia Shewfelt

Introducing Food Science

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Robert L. (University of Georgia Shewfelt, Alicia (Cornell University Orta-Ramirez, Andrew D. (University of Missouri Clarke

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfattere Robert L. (University of Georgia Shewfelt, Alicia (Cornell University Orta-Ramirez, Andrew D. (University of Missouri Clarke
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2 ed
Udgivelsesdato 14-09-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer 120 Illustrations, black and white
Originalsprog United States
Sideantal 437
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 437 pages, 120 Illustrations, black and white
Mål 155 x 235 x 26
ISBN-13 / EAN-13 9781482209747