Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Jean L. Jacobson

Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Jean L. Jacobson

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

” Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures was written for the multitude of people entering the wine industry and those that wish to learn about wine chemistry and enology.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter Jean L. Jacobson
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 1st ed. Softcover of orig. ed. 2006
Udgivelsesdato 29-10-2010
Første udgivelsesår 2010
Illustrationer XVII, 375 p.
Originalsprog United States
Sideantal 375
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 375 pages, XVII, 375 p.
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9781441937322