Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures (Bog, Hardback, Engelsk) af Jean L. Jacobson

Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Jean L. Jacobson



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

” Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures was written for the multitude of people entering the wine industry and those that wish to learn about wine chemistry and enology.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Forfatter Jean L. Jacobson
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2006 ed.
Udgivelsesdato 13-10-2005
Første udgivelsesår 2005
Illustrationer XVII, 375 p.
Originalsprog United States
Sideantal 375
Indbinding Hardback
Forlag Springer-Verlag New York Inc.
Sideoplysninger 375 pages, XVII, 375 p.
Mål 163 x 242 x 31
ISBN-13 / EAN-13 9780387243771