Kemien bag gastronomien (Bog, Hæftet, Dansk) af Thorvald Pedersen

Kemien bag gastronomien

(Bog, Hæftet, Dansk)
Forfatter: Thorvald Pedersen

Nedsat pris! Kemien bag gastronomien


Forlag: Gyldendal

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En systematisk indføring i hvad der foregår på det molekylære plan i ovnen og i kasserollen, så vi alle kan få en dybere forståelse af, hvad det er, der i virkeligheden sker, når vi blancherer spinaten, griller bøffen, sniffer til vinen eller krydrer marinaden.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Gyldendal
Forfatter Thorvald Pedersen
Type Bog
Format Hæftet
Sprog Dansk
Udgave 2. (05-07-2005)
Oplag 3. (02-04-2020)
Originalsprog Dansk
Sideantal 247
Indbinding Hæftet
Mål og vægt B: 172mm, H: 240mm, D: 19mm, Vægt: 618g
ISBN-13 / EAN-13 9788717038233