Forventes på lager: 20-04-2023
Når eleverne i madkundskab eksperimenterer med fødevarer, lærer de ikke bare at lave mad. De arbejder også med et videnskabeligt grundlag for at forstå, hvordan teori og praksis hænger sammen. Samtidig erfarer de, at deres valg af ingredienser både har æstetisk og etisk betydning. Derfor er madkundskab ikke kun for skolen, men for livet.
| Forlag | Aarhus Universitetsforlag |
| Forfatter | Helle Brønnum Carlsen |
| Type | Lydbog |
| Format | zip_mp3 |
| Sprog | Dansk |
| Oplæser | Randi Winther |
| Udgave | 1 |
| Udgivelsesdato | 20-04-2023 |
| Serie | Pædagogisk rækkevidde |
| Serienummer | 25 |
| Spilletid | 108 Minutter |
| Filtype | zip_mp3 |
| Filstørrelse | 74716 KB |
| Kopibeskyttelse | DigitalVandmaerkning |
| Datamining | Ikke tilladt |
| ISBN-13 / EAN-13 | 9788775970087 |