Phenolic Antioxidants in Foods: Chemistry, Biochemistry and Analysis (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Alam Zeb

Phenolic Antioxidants in Foods: Chemistry, Biochemistry and Analysis

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Alam Zeb

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Forfatter Alam Zeb
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 29-09-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 165 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 556
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 556 pages, 165 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030747701