Phenolic Antioxidants in Foods: Chemistry, Biochemistry and Analysis (Bog, Hardback, Engelsk) af Alam Zeb

Phenolic Antioxidants in Foods: Chemistry, Biochemistry and Analysis

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: Alam Zeb



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Forfatter Alam Zeb
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 28-09-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 165 Illustrations, black and white
Originalsprog Switzerland
Sideantal 556
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 556 pages, 165 Illustrations, black and white
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030747671