Principles of Food Sanitation (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Norman G. Marriott

Principles of Food Sanitation

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Norman G. Marriott, M. Wes Schilling, Robert B. Gravani



Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Forfattere Norman G. Marriott, M. Wes Schilling, Robert B. Gravani
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave Sixth Edition 2018
Udgivelsesdato 28-12-2018
Første udgivelsesår 2018
Serie Food Science Text Series
Illustrationer 23 Illustrations, color; 27 Illustrations, black and white; XXX, 437 p. 50 illus., 23 illus. in color.
Originalsprog Switzerland
Sideantal 437
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 437 pages, 23 Illustrations, color; 27 Illustrations, black and white; XXX, 437 p. 50 illus., 23 ill
Mål 254 x 178 x 27
ISBN-13 / EAN-13 9783030097929