Professional Bread Baking (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Hans (The Culinary Institute of America (CIA)) Welker

Professional Bread Baking

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Hans (The Culinary Institute of America (CIA)) Welker, Erin Jeanne McDowell

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag John Wiley & Sons Inc
Forfattere Hans (The Culinary Institute of America (CIA)) Welker, Erin Jeanne McDowell
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-06-2025
Første udgivelsesår 2025
Originalsprog United States
Sideantal 416
Indbinding Paperback / softback
Forlag John Wiley & Sons Inc
Sideoplysninger 416 pages
Mål 274 x 217 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9781394347797