Risk Assessment Methods for Biological and Chemical Hazards in Food (Bog, Hardback, Engelsk) af Fernando Perez Rodriguez

Risk Assessment Methods for Biological and Chemical Hazards in Food

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Inc
Forfatter Fernando Perez Rodriguez
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 29-10-2020
Første udgivelsesår 2020
Illustrationer 30 Tables, black and white; 75 Illustrations, black and white
Fagredaktør Fernando (University of Cordoba Perez-Rodriguez
Originalsprog United States
Sideantal 527
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Inc
Sideoplysninger 527 pages, 30 Tables, black and white; 75 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9781498762021