Risk Assessment Methods for Biological and Chemical Hazards in Food (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Risk Assessment Methods for Biological and Chemical Hazards in Food

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Fernando Perez Rodriguez
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 01-04-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 30 Tables, black and white; 75 Illustrations, black and white
Fagredaktør Fernando (University of Cordoba Perez-Rodriguez
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 527
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 527 pages, 30 Tables, black and white; 75 Illustrations, black and white
Mål 234 x 156
ISBN-13 / EAN-13 9780367523589