San Francisco Seafood: A History from Ocean to Table (Bog, Hardback, Engelsk)

San Francisco Seafood: A History from Ocean to Table

(Bog, Hardback, Engelsk)



Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.

Forventes på lager: 02-04-2026

Levering: Kan forudbestilles (Forventes d. 02-04-2026)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

A deep dive into the history and evolution of San Francisco’s seafood industry and what it teaches us about sustainability and cuisine today.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Bloomsbury Publishing PLC
Forfatter associate professor Paul (Western Washington University Stangl
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 02-04-2026
Første udgivelsesår 2026
Originalsprog United States
Sideantal 256
Indbinding Hardback
Forlag Bloomsbury Publishing Plc
Sideoplysninger 256 pages
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9798765145678