The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Michael Ashkenazi

The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Michael Ashkenazi, Jeanne Jacob, Michael Ashkenazi Michael Ashkenazi

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This text explores Japan through the topic of cuisine, it reflects on the social and cultural side of Japanese cuisine and examines how Japanese culture has been effected by food.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfattere Michael Ashkenazi, Jeanne Jacob, Michael Ashkenazi Michael Ashkenazi
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 23-12-2014
Første udgivelsesår 2014
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 252
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 252 pages
Mål 158 x 232 x 22
ISBN-13 / EAN-13 9780415759939