The Routledge Handbook of Sustainable Food and Gastronomy (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

The Routledge Handbook of Sustainable Food and Gastronomy

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This timely Handbook provides a systematic guide to the current state of knowledge on sustainable food.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Roberto (Nordic Food Lab) Flore
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 30-09-2020
Første udgivelsesår 2020
Fagredaktør Philip Sloan, Willy Legrand, Clare Hindley
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 458
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 458 pages
Mål 172 x 244 x 39
ISBN-13 / EAN-13 9780367660116