The Routledge Handbook of Sustainable Food and Gastronomy (Bog, Hardback, Engelsk) af Roberto (Nordic Food Lab) Flore

The Routledge Handbook of Sustainable Food and Gastronomy

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

This timely Handbook provides a systematic guide to the current state of knowledge on sustainable food.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter Roberto (Nordic Food Lab) Flore
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 26-05-2015
Første udgivelsesår 2015
Illustrationer 18 Tables, black and white; 26 Line drawings, black and white; 39 Halftones, black and white; 71 Illustrations, black and white
Fagredaktør Philip Sloan, Willy Legrand, Clare Hindley
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 426
Indbinding Hardback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 426 pages, 18 Tables, black and white; 26 Line drawings, black and white; 39 Halftones, black and wh
Mål 184 x 255 x 27
ISBN-13 / EAN-13 9780415702553