Trace Minerals in Foods (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af K. Smith

Trace Minerals in Foods

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: K. Smith

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Twelve contributions evaluate the chemistry of trace elements in preparations and their potential bioavailability to the consumer; consider palatability, mineral interactions, and other nutritional factors; discuss trace elements' biology and pharmacokinetics to facilitate the development of protoco

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Taylor & Francis Ltd
Forfatter K. Smith
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 27-09-2019
Første udgivelsesår 2019
Serie Food Science and Technology
Fagredaktør Kenneth T. Smith
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 675
Indbinding Paperback / softback
Forlag Taylor & Francis Ltd
Sideoplysninger 675 pages
Mål 229 x 152
ISBN-13 / EAN-13 9780367403362