Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Ole G. Mouritsen

Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfattere: Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono (????, ??).

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Forfattere Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 02-07-2022
Første udgivelsesår 2022
Illustrationer 96 Illustrations, color
Originalsprog Switzerland
Sideantal 174
Indbinding Paperback / softback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 174 pages, 96 Illustrations, color
Mål 235 x 155
ISBN-13 / EAN-13 9783030578640