Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling (Bog, Hardback, Engelsk) af Ole G. Mouritsen

Tsukemono: Decoding the Art and Science of Japanese Pickling

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfattere: Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

One of the best-kept secrets of Japanese cuisine is a range of side dishes known as tsukemono (????, ??).

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Springer Nature Switzerland AG
Forfattere Ole G. Mouritsen, Klavs Styrbæk
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgave 2021 ed.
Udgivelsesdato 01-07-2021
Første udgivelsesår 2021
Illustrationer 96 Illustrations, color
Originalsprog Switzerland
Sideantal 174
Indbinding Hardback
Forlag Springer Nature Switzerland AG
Sideoplysninger 174 pages, 96 Illustrations, color
Mål 164 x 242 x 19
ISBN-13 / EAN-13 9783030578619