What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained (Bog, Paperback / softback, Engelsk) af Robert L. Wolke

What Einstein Told His Cook: Kitchen Science Explained

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)
Forfatter: Robert L. Wolke

Forlag: WW Norton & Co

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Finalist for the James Beard Foundation Book Award and the IACP Cookbook Award"[A]s good a read on the science of cooking as there is." —Mark Bittman, author of How to Cook Everything

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag WW Norton & Co
Forfatter Robert L. Wolke
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-08-2008
Første udgivelsesår 2008
Originalsprog United States
Sideantal 368
Indbinding Paperback / softback
Forlag WW Norton & Co
Sideoplysninger 368 pages
Mål 209 x 142 x 23
ISBN-13 / EAN-13 9780393329421