A Revolution in Taste: The Rise of French Cuisine, 1650–1800 (Bog, Paperback / softback, Engelsk)

A Revolution in Taste: The Rise of French Cuisine, 1650–1800

(Bog, Paperback / softback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Susan Pinkard traces the roots and development of the French culinary revolution to many different historical trends.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Cambridge University Press
Forfatter Susan (Georgetown University Pinkard
Type Bog
Format Paperback / softback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 14-01-2010
Første udgivelsesår 2010
Illustrationer Worked examples or Exercises
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 334
Indbinding Paperback / softback
Forlag Cambridge University Press
Sideoplysninger 334 pages, Worked examples or Exercises
Mål 156 x 229 x 18
ISBN-13 / EAN-13 9780521139960