A Revolution in Taste: The Rise of French Cuisine, 1650–1800 (Bog, Hardback, Engelsk) af Susan (Georgetown University Pinkard

A Revolution in Taste: The Rise of French Cuisine, 1650–1800

(Bog, Hardback, Engelsk)

Bemærk: Kan ikke leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Susan Pinkard traces the roots and development of the French culinary revolution to many different historical trends.

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Cambridge University Press
Forfatter Susan (Georgetown University Pinkard
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 29-09-2008
Første udgivelsesår 2008
Illustrationer Worked examples or Exercises
Originalsprog United Kingdom
Sideantal 334
Indbinding Hardback
Forlag Cambridge University Press
Sideoplysninger 334 pages, Worked examples or Exercises
Mål 239 x 163 x 29
ISBN-13 / EAN-13 9780521821995