Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan leveres før jul
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
I SALTY BAKING MOMENTS har Frederikke Wærens samlet alle sine favoritopskrifter på bagværk fra det salte køkken. Her er vidunderlige foccacia, sprøde og luftige boller, brød til... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
Frederikke Wærens er tilbage med en kagebog inspireret af de svenske snurrer, de danske snegle og alt det dejlige, man ellers kan bage med gærdej. Frederikke Wærens har gennem flere år... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
Danmarks hyggeligste kagebog, hvor både små og store bagere kan være med. Her er både nemme opskrifter på bl.a. brownies med Oreo og skumfiduser, små... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul
Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram! En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker... Læs mere