Søgning på underkategorier- og emner:
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
I MEYERS BAGESKOLE lærer du at bage brød, der smager så godt, at børn beder om mere, og voksne spørger efter opskriften. Bageskolen er bygget op omkring fire... Læs mere
"Claus Meyers bog om simremad er kodyl og stilren." Politiken "..duften breder sig, og forventningerne vokser." Mad & venner Alt i en gryde. På vanlig pædagogisk vis holder Meyer... Læs mere
85 opskrifter på fuldkornsversioner af Chad Robertsons favoritter af både brød og bagværk fra Tartine Bakery. Først revolutionerede Chad Robertson smagen og bagningen af... Læs mere
KAGER, DESSERTER OG BAGVÆRK. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum, og i denne bog har de samlet deres søde favoritter. Her er både... Læs mere
Mange har lyst til at spise grønnere og sundere mad. Men hvordan får man det gjort? Denne bog giver dig svaret. Grøntsagskogebogen er et nyttigt, enkelt og... Læs mere
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen... Læs mere
Første kagebog fra Danmarks kagedronning Frederikke Wærens, der har 230.000 følgere på Instagram! En overdådig tal-kage pyntet med bær, sølvstøv og sukkerpynt, en lækker... Læs mere
Actifryeren er en kompakt, letanvendelig genvej til hurtige og velsmagende måltider. Actifryeren kan det samme som airfryeren: Du kan lave sprøde pommes frites, som du kender det fra... Læs mere
Bogen er skrevet til dig, der elsker kager. På bedste meyersk vis bliver du med fagligt overskud og stor indlevelse taget ved hånden og får fortalt alt, hvad der er værd at vide om... Læs mere