for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
I en fortids-fremtid domineret af kommercielle interesser, er de uskyldiges eneste chance at maskinen ved en fejl giver dem en chance. Vi spiller RoboCop: Rogue City Tryk... Læs mere
Strik er for de fleste af os noget vi har lært af et andet menneske. En der havde tålmodigheden til at lære os kunsten at binde en lille knude med to pinde og en rulle garn. Og... Læs mere
Kloner, spioner, atommagter og flamboyante enetaler fylder denne hjørnestenstitel i moderne gaming historie. Vi har taget fat i Hideo Kojima’s: Metal Gear Solid Musik af:... Læs mere
Lykken står den kække bi. Vi fuldender rejsen for Henry af Skallitz i KCD2. Musik af: Albert Haraldsted Tryk Start-værterne er: Anders Baad, tidligere... Læs mere
Mia Sylvester var sikker på, at hun ville brage lige ind på A-listen, da hun stod i kulissen og ventede på at debutere som stand-up komiker. Bearnaise er dyrenes konge har... Læs mere
Den kreative klasse har for længst vedtaget, at Kristian von Hornsleth er en larmende overfladisk reklamekunstner, og det i en grad, at der ligefrem er skrevet teater... Læs mere
Året der gik i Bearnaise, sendes inde fra Røde Claus på Gl. Mønt. Vi skal kåre årets ti bedste retter - og den værste, høre en fantastisk mailkorrespondance mellem Søde-Jan og... Læs mere
Martin Brygmann De Unge År. Hans stemme gik ikke i overgang, han bar briller og var rædselsslagen for piger. Han røg så meget hash, at han ikke kunne huske, hvad han fik til... Læs mere
Om miljøer og Bevi Bevi. Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække var han vært i interview- og madprogrammet Bearnaise er Dyrenes Konge på... Læs mere
En morgen først i firserne kom Claes Antonsen og Thomas Helmig hjem fra et langt job, da smadrekassen gik i stå foran Magasin. På den anden side af gaden stod Claeses mor... Læs mere
Bearnaise guider sammen med damerne, lytterne igennem det italienske liv og køkken på godt og ondt. Martin Kongstad er en dansk madanmelder, skribent og forfatter. I en årrække... Læs mere
Kunsten at koge en fond - forskellen på sovs og sauce er fond. Men hvordan koger man den optimale fond? Med eller uden låg? Hvor længe skal den reducere for at blive bedst?... Læs mere