Søgning på underkategorier- og emner:
Nu behøver du ikke længere trækkes med kedeligt, tørt og pap-agtigt brød, hvis du ønsker at undgå gluten i dit bagværk. De dygtige kokke i Meyers madhus har nemlig lavet den... Læs mere
Med Glutenfrie Årstider er det slut med at savne, være udenfor eller føle sig til besvær! Her får du opskrifter på traditionsrige brød og kager fra de danske højtider og... Læs mere
15. juni 2020 er det 100 år siden, at Nordslesvig – det vi i dag kender som Sønderjylland – blev dansk igen. Sønderjylland havde været tysk siden krigen mellem Danmark og Tyskland... Læs mere
Fra Frøken Jensens Kogebog kommer her et udvalg af de ikoniske opskrifter på bagværk; alt fra franskbrød, muffins, kringler, pariserboller og lagkage. Alle hendes kendte og lækre... Læs mere
I denne bog får du 100 opskrifter på nem og billig mad. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentsen står bag en af Danmarks mest populære madblog Mummum. Deres filosofi er,... Læs mere
Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder,... Læs mere
At bage - og spise - glutenfrit er en stor trend og gavnligt for rigtigt mange mennesker. Men glutenfri er ikke nødvendigvis helt glutenfri. Når man... Læs mere
Æblet er en værdig bejler til titlen som den vigtigste danske frugt. Hvis man skulle kåre en nationalfrugt, ville det være svært at komme uden om æblet. Siden oldtiden har æblet været danskernes... Læs mere
Alle har ret til lækre madpakker! Her får du nemme og inspirerende madpakker til både børn og voksne – uden at bruge mange timer i køkkenet. Vores madpakker trænger til et... Læs mere
Med sin bogserie MAJAS CHOKOLADE erklærer Maja Vase sin kæmpestore kærlighed til chokolade. I anden bog byder hun på et væld af delikate tærter med nøje udvalgte smage, ekstrafine... Læs mere