Bemærk: Kan leveres før jul.
Flavour-led dessert recipes for any occasion that can be transported and assembled with ease
KAGER, DESSERTER OG BAGVÆRK. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen står bag den populære madblog Mummum, og i denne bog har de samlet deres søde favoritter. Her er både... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
Inspired by the global “Subtle Asian” community, Modern Asian Baking at Home features exciting, contemporary Asian-inspired ingredients and techniques bakers of all levels will want to add to their repertoires.
Bemærk: Kan leveres før jul.
A fresh, new take on Italian-style baking.
Bemærk: Kan leveres før jul.
A cookbook about one man, one small bakery and how a pastry can inspire the world
Siden 1870 har konditoriet La Glace i hjertet af København leveret livskvalitet til generationer af kageglade kunder. Med denne bog inviterer vi Dem med... Læs mere
BUDDINGEN TILBAGE PÅ BORDET! Har du nogensinde smagt en hjemmelavet budding? Ikke sådan én, der kommer fra en pulverpose, men en smuk, skælvende cremesag af den slags,... Læs mere
Med Konfektbogen er der virkelig dømt hygge og hjemmelavet konfekt! Bogen præsenterer et skønt eldorado af sødt og syndigt og rummer en masse grundopskrifter på forskelligt fyld som... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
Make a recipe a few times and it becomes habit. Make it enough and it becomes home. In his much-anticipated new book, Yotam Ottolenghi brings his inspiring, flavour-forward approach to comfort... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
A love letter to the iconic and often over-the-top desserts of Sicily, gorgeously styled and endearingly written by Victoria Granof, one of the great tastemakers in the food world.