for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Velkommen til en verden, hvor mad og vin er mere end bare næring - det er kultur, passion og nydelse. Uanset om du er ny i køkkenet eller en garvet hjemmekok, vil du her finde bøger, der tænder din madglæde og udvider din gastronomiske horisont.
Er du til klassisk madlavning, moderne gastronomi eller noget midt imellem? Her finder du kogebøger med opskrifter på både traditionelle retter og spændende retter fra hele verden. Prøv kræfter med det italienske køkken, asiatisk street food eller vegetariske måltider fyldt med smag.
Bagelyst? Der er masser af inspiration at hente i bøger, der guider dig gennem kunsten at bage alt fra sprøde surdejsbrød og knasende rugbrød til søde sager som kager, tærter og småkager.
Vinens verden er også godt repræsenteret her. Du kan finde bøger, der hjælper dig med at forstå druesorter, dyrkningsområder og smagssammensætninger, så du bedre kan nyde - eller måske endda begynde at samle på - kvalitetsvine.
For dem, der lever med særlige behov, er der også bøger om kost og sundhed, med fokus på alt fra glutenfri opskrifter til antiinflammatorisk kost og plantebaseret ernæring.
Mange bøger kombinerer mad og livsstil med personlige fortællinger og rejser - perfekte til dig, der søger inspiration udover det sædvanlige.
Uanset om du drømmer om nemme hverdagsretter til familien, gourmetmenuer til dine gæster eller blot en god kop kaffe med hjemmebag til - så begynder din næste smagsoplevelse her. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i det store udvalg. Bon appétit!
Bemærk: Kan leveres før jul.
Renowned Danish chef and smørrebrød expert Adam Aamann presents the ultimate guide to mastering Denmark’s iconic smørrebrød (open-faced sandwiches) – from timeless classics to... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Smuk bagebog med de bedste kageopskrifter fra Tivoli Ny bog fra Tivolis chefkonditor Chefkonditor og forfatter Torben Bang har netop udgivet sin anden bog ’Cakenhagen’ med... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
In this cookbook Trine Hahnemann shares her love for a special place in North Tuscany called Peralta, where she stays every year with her family. Peralta... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Engelsk version af Bogen om Smørrebrød (dansk tekst nederst) This is a tale about the evolution of Denmark’s most authentic food through the ages. Smørrebrød has been with... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Embark on a journey through the effervescent world of Italian sparkling wines with “Sparkling Wines of Italy”. This captivating handbook invites you to explore the... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det ultimative værk om dansk sild på engelsk. Kogeboge med over 100 sildeopskrifter i en stor, smuk coffee table book. Indeholder bl.a.: Forord af Claus Meyer. Indslag fra en række... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
The American Pie Company’s collection of sweet favorites from the not-to-serious world of pie by Erin Eberhardt Chapman, co-owner, The American Pie Company photos by Andreas... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
This reunification edition has 45 recipes of traditional Northern Schleswiger cakes and biscuits. The Northern Schleswiger Coffee Table 100 years after... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
"This book is not just my love letter to reindeer, nature, and Southern Sámi cuisine. It is also my way of rectifying the wrongs done... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan leveres før jul.
For the first time, Juno the Bakery shares a selection of the recipes that have made the bakery an international attraction in Copenhagen. Whether you are an amateur or an experienced... Læs mere