Under jorden findes en verden. Den er lige så stor som verden over jorden. Men vi har glemt den. Det er ellers den, der skal redde verden ... Hvordan får 9 milliarder... Læs mere
"Kinesisk levevis" er 40. beretning fra Mikkel Hindhedes kontor for ernæringsundersøgelser. I hæftet sammenlignes folkesundheden hos den kinesiske landbefolkning, som lever næsten... Læs mere
Grisen hører om noget hjemme i det danske køkken. Måske af samme grund befinder den sig i en sand symbolstorm: Svinet er behæftet med religiøse... Læs mere
Jo 1850-luvulla oltiin sitä mieltä, ettei tupakkaa kannattaisi polttaa ja kahvi on hyväksi, kunhan sitä ei juo liikaa."Kaikkein maailman kasvuin seassa on tupakki merkillisimpiä. Se on... Læs mere
VerdensVis London er en anderledes rejsebog, der er tænkt mere fokuseret og tematisk end de traditionelle rejsebøger. VerdensVis London indeholder fem temaer med hver en gåtur... Læs mere
Magiske Marrakech – den røde by ved foden af de sneklædte Atlasbjerge – har igennem århundreder tiltrukket kunstnere, bohemer, eventyrere og livsnydere. Ingen anden by... Læs mere
En underholdende fortælling om sovsenes kulturhistorie i Danmark og samtidig en praktisk kogebog med både klassiske og mere ukendte sovseopskrifter, der er bearbejdet, så de er nemme at følge og indpasse i nutidens køkken.
Mad er både et næringsmiddel og en nydelse for mange mennesker, men for endnu flere er mad også en belastning. En belastning, fordi mad i stigende grad forbindes med sygdom og... Læs mere
Efter Helle og Alfredo Tesios stemningsfulde bog om Rom – Evig mad fra den evige stad – om maden, menneskerne, passionen og historien i den italienske... Læs mere
"Kold, sød, stærk og brændende" af forfatter Hans Lyngby Jepsen er fortællingen om brændevinens udbredelse og historie i Norden. Brændevinen kom først... Læs mere
Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og... Læs mere
Efterhånden står det klart for de fleste, at klimaproblemerne ikke løses ved at skifte til et mere miljøvenligt shampoomærke. Men den personlige økologi – forbruget... Læs mere