Søgning på underkategorier- og emner:
En solid håndbog om at dyrke og fremstille vin under kølige himmelstrøg. Indeholder kapitler om egnede sorter, beskæring og opbinding, vindyrkning i et køligt klima, sygdomme og skadedyr, vingården, vinfremstilling og vinteknikker.
Spegepølser er en af de ældste og mest udbredte konserveringsmetoder. Der er stor forskel på en sønderjysk spegepølse og... Læs mere
Slagterbogen, , er den solide tilgang til den grundlæggende viden, enhver detailslagter skal have.Den dækker hele uddannelsen og er opdelt i 5 dele:1: AlmentHygiejne, konservering,... Læs mere
Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad... Læs mere
MIKKELLERS BOG OM ØL gør dig til en bedre ølkender og lærer dig at brygge spændende og velsmagende øl derhjemme. Bogen guider dig igennem brygprocessen trin for trin og fortæller dig... Læs mere
Vinen til maden er Berlingske Tidendes mad- og vinskribent Søren Franks bud på, hvordan man matcher vin og mad, så begge dele kommer bedst til udtryk og den samlede oplevelse bliver så... Læs mere
Bogen er en opslagsbog om fremstilling af vin. Den giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder fremstillingen... Læs mere
Ny revideret udgave af Grundbog i god kaffe med den seneste kaffeviden, nye fotos & illustrationer +10 nye opskrifter Tag med Coffee Collective rundt i et kaffeunivers, hvor... Læs mere
De to tørstige gartnere står i spidsen for en hjemmebryg revolution! Richard Hood og Nick Moyle forklarer hvordan du kan skabe dine egne lækre... Læs mere
Tag på rejse i krydderiernes velsmagende verden. Bliv introduceret til glæden ved at opdage deres duft, deres smag, og fornem begejstringen det volder. Lad dig trække gennem siderne i dette... Læs mere
Danske unges forbrug af alkohol er et af de højeste i Europa, og debutalderen for fuldskab er en af de laveste. Det er udgangspunktet for denne bog, som stiller skarpt på danske... Læs mere
Kan man bruge sennep i kager, desserter og supper? Ja, bestemt. De fleste danskere anvender sennep i dagligdagen, men for de... Læs mere