Hvornår har du sidst fået et glas kinesisk rødvin? Nej vel, men det kan de faktisk godt finde ud af, og de bliver bedre og bedre til det. Tag med René Langdahl Jørgensen rundt... Læs mere
Er bordeaux ikke lidt ligesom at køre søndagskørsel med blød hat i en gammel Opel Rekord? Hvad sker der i det gamle vinområde, og sker der overhovedet noget... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Historien om Falsled Kro er gastronomisk danmarkshistorie. Dette er ikke blot historien om Falsled Kro – det er også fortællingen om, da dansk gastronomi blev moderne, og ikke mindst... Læs mere
Leder restaurantanmelderen altid efter hår i suppen, og hvad nu, hvis kokken bare havde en dårlig dag? Kan man som anmelder overhovedet lukke en restaurant, og skal... Læs mere
På den store aften skal alt smage rigtigt, og familier kan blive opløst, hvis alt ikke er perfekt. Men der er ingen grund til panik. Hvis man forbereder sig... Læs mere
Nyhavn er noget af det mest danske og københavnske, der drager både ind- og udenlandske turister, mens de fleste københavnere går en stor bue udenom. Men... Læs mere
I fjor lukkede trestjernede Maaemo i Oslo for at flytte i nye lokaler. For manden bag, danske Esben Holmboe Bang, var det fulde potentiale i de oprindelige lokaler nået, og der skulle noget... Læs mere
Feder rødvin mere end hvidvin, og er det rigtigt, at der ikke er tilsætningsstoffer i vin? Passer det, når nogen siger, at italiensk vin altid er sur? Gastros vinredaktør, René Langdahl... Læs mere
Af alle verdens luksusråvarer er der intet, der kommer op på siden af caviar. Der hænger stadig en tyk em af dekadence over størens æg, der som intet andet kan signalere luksus på... Læs mere
Kogebogsforfatteren og madskribenten Nanna Simonsen taler om traditioner og om at skrue på dem, og om hvordan man klarer julemaden. Men de brune kartofler vil hun ikke hjælpe med,... Læs mere
Der er nu gået et halvt år, siden restaurant Alchemist åbnede – en af de mest hypede restaurantåbninger nogensinde på dansk jord. Vi har mødt manden bag, Rasmus Munk, bl.a. til en... Læs mere
Gastro taler med filmproducenten Vibeke Windeløv om glæden ved at spise alene – og sammen med en hel masse. Og i det hele taget om glæden ved at spise og drikke godt. Og om hvorvidt mad... Læs mere