Bemærk: Kan leveres før jul.
Kokkebogen er klassikeren inden for professionel gastronomisk litteratur med al grundlæggende viden for enhver kok i hotel- og restaurantkøkkener.Kokkebogen giver en omfattende indføring i... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Binderi, Teknik, Design er den mest omfattende bog om blomsterbinding på dansk. Bogen fungerer som grundbog til uddannelserne blomsterbinder og blomsterdekoratør.Den er baseret på... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det gode øl er grundbogen om øl og ølservering. Bogen indeholder: Øllets historieFra år 8000 før vor tidsregning til i dag, med fokus på øl som kulturfænomen. Øllets ingredienserVand, malt,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Tandklinikassistent – Grundforløb 4. udgave er skræddersyet til uddannelsen til tandklinikassistent og er revideret jf. den nyeste bekendtgørelse. Kapitlerne Arbejdsmiljø på... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Den digitale udgave af denne titel indgår i fagpakken til kemi. Basiskemi C indeholder en grundig indføring i kemiens grundbegreber: grundstoffer, ioner og ionforbindelser,... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Tandklinikassistent - hovedforløb er skræddersyet til uddannelsen til tandklinikassistent. Bogen indeholder sammen med bogen Anatomi og fysiologi alle relevante emner... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen omhandler grundlæggende grundtilberedning, køkkentekniske egenskaber, varekendskab, det varme køkken, det kolde køkken samt kalkulation, portionering og serveringsformer. Bogen har... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen udkom første gang i 1969, og i 1974 kom Teknisk Matematik til. Siden da har Preben været flittig ved tasterne sideløbende med sit job som underviser og fagkonsulent. Både... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Det har til alle tider været kokkens ambition og udfordring at lave mad, der stimulerer sanserne og vækker appetitten. Derfor er det et smagshåndværk, vi hver dag... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Vinbogen indeholder al den viden, en tjener har brug for om vine og andre drikkevarer. Bogen er inddelt i følgende kapitler: GrundvidenEt fyldigt afsnit med grundlæggende... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
5. udgave af Smedebogen dækker al den grundlæggende viden, som smeden skal tilegne sig i løbet af sin uddannelse. Bogens 10 kapitler gennemgår emner lige fra de klassiske til de nyeste... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Tjenerbogen indeholder al den viden, en tjener skal have om det praktiske tjenerarbejde. Bogen er inddelt i følgende kapitler: Klassisk gastronomiLæseren får en fyldig gennemgang af de... Læs mere