Søgning på underkategorier- og emner:
Produkter fra vores eget lager bliver typisk ekspederet samme dag som du bestiller, hvis din ordre er afgivet på en hverdag før kl. 13:00
Klassisk vietnamesisk hverdagsmad - family style. På vietnamesisk har man et udtryk, der hedder ”cơm gia đình”. Direkte oversat betyder det ris for hele familien, og udtrykket bliver... Læs mere
En kærlighedserklæring til det indiske køkken. Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i... Læs mere
Frøken Jensens Kogebog er kendt og elsket af danskerne for sin klassiske danske grundkogebog, der garanterer vellykket og varieret madlavning året rundt til både hverdag og fest.... Læs mere
I “Jerusalem” får du et glimt ind i et skatkammer af opskrifter - både det helt traditionelle middelhavskøkken og moderne versioner af kendte klassiskere, lokale specialiteter og nye retter... Læs mere
Stjernekokken Yotam Ottolenghis første kogebog er for længst blevet en klassiker og foreligger nu endelig på dansk. OTTOLENGHI KOGEBOG #1 er fuld af den mad, der har gjort... Læs mere
Endnu en uundværlig kogebog fra Jamie Oliver. Med 5 ingredienser: Middelhavsmad bliver det ikke nemmere at lave lækre og velsmagende retter, der emmer af Middelhavets sol... Læs mere
I sin erindringsbog fortæller den nyere Danmarkshistories mest betydningsfulde madmand om sit begivenhedsrige liv – mere personligt end nogensinde før. Claus Meyer åbner op for en bevægende... Læs mere
BISTRO er den store ultimative, helstøbte franske bistro-kogebog. Knap 500 sider med 299 opskrifter på alt fra omeletter, salater, tærter, kødretter, fisk, skaldyr, ost og... Læs mere
Det hele begynder med, at du får serveret en stor skål fyldt til randen med rygende varm fond. Der er smæk på smagen, fonden har en perfekt overflade med små... Læs mere
OBS!: Produktet ligger i rodekassen, det kan have skader.
Fejlbeskrivelse:
Bogen er beskidt på bagsiden.
Gorm Wisweh guider læseren gennem en forunderlig og smagfuld verden af sauce, sovs og lækker dyppelse. Alt det, der i andre kogebøger er tilbehør på tallerkenen og et pift til billedet, indtager... Læs mere
A beautiful, comprehensive and evocative cookbook on the relatively undiscovered Filipino cuisine