Søgning på underkategorier- og emner:
Produkter fra vores eget lager bliver typisk ekspederet samme dag som du bestiller, hvis din ordre er afgivet på en hverdag før kl. 13:00
Der er mange grunde til, at det er spændende at iagttage sommerfuglene. De er fantastiske, flagrende, fascinerende flyvere: Man kan ikke lade være at smile, når den første... Læs mere
En stor portion grøntsager, en blender og et tryk. Det er det enkle koncept bag Professorens grønne energigrød, og det kan vise sig at blive en af de bedste... Læs mere
"Kommas havnelods 2023-2025" er en uundværlig guide for alle lystsejlere, og den nye udgave er gennemgribende opdateret og dækker danske, tyske, svenske og et udsnit af polske... Læs mere
Ny bog med alt om strikketeknikker, og hvad der ellers er værd at vide for den moderne strikker. Det at strikke er et håndværk, der kan læres lige som alle andre håndværk. Det kræver blot... Læs mere
100 vegetariske og veganske opskrifter fra mesteren af grøntsagsretter. SMAG er en overdådig grøn kogebog fra stjernekokken Yotam Ottolenghi, der er kendt for at have revolutioneret det grønne... Læs mere
Drømmer du om en køkkenhave med friske grøntsager både forår, sommer, efterår og vinter? I Dyrk grøntsager året rundt tager Yen Frydensberg Egebak læserne med ind i sit... Læs mere
Få succes med periodisk faste. Her er lægens guide til, hvordan man skal faste for at opnå de bedste resultater. Regelmæssig faste, hvor man f.eks. typisk ikke spiser morgenmad, men... Læs mere
En kærlighedserklæring til det indiske køkken. Safi er født i Afghanistan, kom til Danmark i 2001 - og har siden sin barndom været dybt fascineret af indisk kultur genrelt og indisk mad i... Læs mere
SØLVSKEEN er indbegrebet af den italienske madbibel og kan forvandle enhver ikke-italiener til en erfaren italiensk madjonglør. Over 2000 opskrifter på traditionelle retter samt menuer fra... Læs mere
At bage med surdej er langt fra nyt i Meyers univers - men det her er første gang, den rendyrkede surdejsbagning bliver foldet ud i alle sine nuancer med en indlevende og pædagogisk... Læs mere
Ny bog fra Vegetarisk Hverdag og Camilla Skov, bestsellerforfatteren bag Vegetarisk i aften? og Billig mad på dyre tallerkener. Byd dovenskaben velkommen og få god mad med minimal... Læs mere
Mesterbageren fra Tartine Bakery i San Francisco deler sine opskrifter på verdens bedste brød. I "Det gode brød" viser Chad Robertson gennem en letforståelig tekst og masser af billeder,... Læs mere