Milk Into Cheese: The Foundations of Natural Cheesemaking Using Traditional Concepts,... (Bog, Hardback, Engelsk) af David Asher

Milk Into Cheese: The Foundations of Natural Cheesemaking Using Traditional Concepts, Tools, and Techniques

(Bog, Hardback, Engelsk)
Forfatter: David Asher

Bemærk: Kan leveres før jul.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Læsernes anmeldelser (0)

Alle detaljer

Forlag Chelsea Green Publishing Co
Forfatter David Asher
Type Bog
Format Hardback
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 11-07-2024
Første udgivelsesår 2024
Illustrationer Full-color photographs throughout
Originalsprog United States
Sideantal 496
Indbinding Hardback
Forlag Chelsea Green Publishing Co
Sideoplysninger 496 pages, Full-color photographs throughout
Mål 260 x 210 x 28
ISBN-13 / EAN-13 9781603588874