for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
"At opdage køkkenet er at opdage indbyggernes sjæl," skriver den italienske forfatter Umberto Eco om sit hjemlands køkken. Det er sådan en opdagelsesrejse, Morten... Læs mere
OBS! ENGLISH Takanna betyder Værs’go på grønlandsk. Grønlands natur er rig på friske og rene råvarer – rensdyr, moskusokse, lam, sæler, hvaler, fugle og fisk,... Læs mere
Takanna betyder Værs’go på grønlandsk. Grønlands natur er rig på friske og rene råvarer – rensdyr, moskusokse, lam, sæler, hvaler, fugle og fisk, svampe, bær og... Læs mere
Når vi i julemåneden sætter os til bords for at spise og drikke julens gode mad og øl, er det en tusind år gammel nordisk skik, vi holder i hævd. I vikingetiden fejrede vores forfædre... Læs mere
Tag på gastronomisk eventyr med kokken Nikolaj Kirk, når han besøger folk i fremmede lande som Papua Ny Guinea, Grønland og Namibia. Fra bunden af alverdens bulede... Læs mere
Den danske natur er fuld af spiselige lækkerier hele året rundt. Bær, planter, svampe, frugter og meget andet, der er lige til at tage med hjem. Den kendsgerning er i en lang årrække på... Læs mere
I denne mini ebog fortæller Camilla Plum om alt, hvad der er værd at vide om Tomater, og vi får en af hendes bedste opskrifter med Tomater. "Tomater får man mundvand af. De... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
In this landmark cookbook from America’s oldest state magazine, fifty recipes showcase classics from the archives and groundbreaking... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
A cookbook from the heart of Minnesota, inspired by an archive of recipes from the author’s grandmother and great-grandmother