Søgning på underkategorier- og emner:
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Det er ikke uden grund, at det franske køkken anses for verdens bedste. Men fransk mad er ikke kun det finere cuisine, men også den gode franske landkost og de særlige... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
De bedste retter fra den 40 år gamle, nedslidte, fedtede og godt brugte kogebog, som består af alle de retter der faldt i særlig god jord hos familie og venner. Alle... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Sunde madpakke ideer:Erfaringen viser, at mange finder det vanskeligt at lave en næringsrig og velsammensat madpakke, der frister, når frokosttiden nærmer sig. Bogen her inspirerer... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
GlutenfriMange mennesker oplever et bedre helbred ved at spise en gluten- og mælkefri kost. Her er en lille overskuelig bog der gør det let at foretage den nødvendige kostforandring – kort sagt... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul. Se dato på varen.
Før i tiden spiste vi sæsonbetonet og lokalt, vi preppede ved at sylte, når noget fandtes i overflod, så vi kunne variere maden på andre tidspunkter, når udbuddet var knapt så... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
MAD TIL TO er perfekt til kæresteparret, der skal flytte sammen, roomies, der skal have SU’en til strække, og dem, der bare gerne vil spise godt i dagligdagen uden at bruge timevis i køkkenet... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Bogen her indeholder en lang række velsmagende og flotte snacks til forskellige lejligheder – som hors d’oeuvre, mellemmåltid, forret, dessert eller til receptionen. Med vægt på en elegant... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
100 KØDFRIE DAGE Uge for uge – året rundt I ‘100 Kødfrie Dage’ får du 100 enkle og kødfrie hovedretter, der gør det nemt og praktisk at spise mere kødfrit. Opskrifterne er... Læs mere
Bemærk: Kan leveres før jul.
Denne vidunderlige kogebog handler om ”alt det magiske, der sker, når vi samles omkring et bord med veltillavet mad.” Jørgen Smidstrup, der driver... Læs mere