for at udvide
kategorilisten.
Søgning på underkategorier- og emner:
Velkommen til en verden, hvor mad og vin er mere end bare næring - det er kultur, passion og nydelse. Uanset om du er ny i køkkenet eller en garvet hjemmekok, vil du her finde bøger, der tænder din madglæde og udvider din gastronomiske horisont.
Er du til klassisk madlavning, moderne gastronomi eller noget midt imellem? Her finder du kogebøger med opskrifter på både traditionelle retter og spændende retter fra hele verden. Prøv kræfter med det italienske køkken, asiatisk street food eller vegetariske måltider fyldt med smag.
Bagelyst? Der er masser af inspiration at hente i bøger, der guider dig gennem kunsten at bage alt fra sprøde surdejsbrød og knasende rugbrød til søde sager som kager, tærter og småkager.
Vinens verden er også godt repræsenteret her. Du kan finde bøger, der hjælper dig med at forstå druesorter, dyrkningsområder og smagssammensætninger, så du bedre kan nyde - eller måske endda begynde at samle på - kvalitetsvine.
For dem, der lever med særlige behov, er der også bøger om kost og sundhed, med fokus på alt fra glutenfri opskrifter til antiinflammatorisk kost og plantebaseret ernæring.
Mange bøger kombinerer mad og livsstil med personlige fortællinger og rejser - perfekte til dig, der søger inspiration udover det sædvanlige.
Uanset om du drømmer om nemme hverdagsretter til familien, gourmetmenuer til dine gæster eller blot en god kop kaffe med hjemmebag til - så begynder din næste smagsoplevelse her. Lad dig inspirere og gå på opdagelse i det store udvalg. Bon appétit!
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
FORÅR er påskeæg og chokoladeskæg. SOMMERens insekter elsker ting, der smager og er vilde med søde sager. EFTERÅR er blade, der falder – efterår er chokoladeværkstedet,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Rawfood er mad i sin naturligste form. Mad, der hverken er forarbejdet, raffineret eller opvarmet. Friske frugter, grøntsager, bladgrønt, spirer, krydderurter, nødder, frø og kerner. Mad,... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
”Man kan ikke spise rugbrød hele tiden” lyder Hansen-familiens mundheld. Et passende udsagn, når nu familien igennem fire generationer har viet deres liv til is.... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Vælger man grønne retter, får man også masser af velsmag. Supernemme grøntsager giver dig en række grønne klassikere såvel som nye versioner af populære retter, blot med andre... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
""En gang chili, altid chili""Under dette hotte motto er Chili John Rasmussen nu på scenen igen med opfølgeren til hittet Jorden rundt på 80 kalorier eller... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Fordommen om det tyske køkken er, at det kun består af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut – og i øvrigt er usundt. Men bordet med fordomme om tysk mad... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Er veganere fanatiske eller mangler kødspisere empati? ”Men vi har jo altid spist kød!” har den aktuelle debat omkring veganisme og kødspisning som omdrejningspunkt.... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Denne bog indeholder en masse lækre opskrifter, som både børn, voksne og ældre kan lave. Lækre kageopskrifter, fisk, suppe og bagværk. Kan nævne lidt lækre opskrifter på: Banan mousse... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
At være nødsaget til at leve på et meget sparsomt budget, er noget, de fleste af os oplever på et eller andet tidspunkt i livet. Det sætter blandt andet en række... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
I denne bog får du mere at vide om, hvordan immunsystemet fungerer, og hvordan det reagerer på infektioner. Kosten er en af de vigtigste faktorer til at sikre os et sundt... Læs mere
Bemærk: Kan ikke garanteres før jul.
Aperitivoer er i dag en af de mest aktuelle tendenser og repræsentative aspekter af den italienske livsstil. Minimalt eller alt, hvad du kan spise, chikt eller... Læs mere
Bemærk: Kan ikke leveres før jul.
Myntete, myntekager, myntefrikaldeller… Mynte er in. Mynte har længe været kendt og elsket både som krydderurt og som lægeplante, men især i de senere år har den gastronomiske verden taget de... Læs mere